Metaller för exklusiva interiördetaljer

Gillar du metaller som koppar, rostfritt stål och mässing för dina interiörprojekt. Men du vill säkert ha äkta vara och då har vi de rätta produkterna för dig. Det är ingen målning utan en sorts metallpasta som man applicerar med en speciell appliceringsteknik och upp till tre separata lager. Avslutas med finslipning(våt) och en maskinpolering. Resultatet blir exakt som vi tror du vill ha det. En härlig repfri metallyta lika hård och lika verklig som äkta metall..

Koppar effekt på en stänkvägg

Rostfritt för dina köksskåp

Rostfritt för din bänksskiva

Brons för dim bänkskiva och stänkvägg

Rost för exklusiva interiördetaljer

Med rost har fantasin inga gränser. Vi har som du ser på en av bilderna t o m rostat en fasadgavel på Österlen. Och med nedgrävda markspotlights som belyser fasaden på kvällen får man en riktig WOW-känsla. Rostresultatet blir exakt som vi vet att du som kund vill ha det. Efterr vårt arbete får du en liten lätt skrovlig, ruffig och rostig yta lika verkligt som att känna på en rostad plåt.

En rostig fasad

En rostig fondvägg

Ett rostigt golv med skyddande industripolish

Ett rostigt golv med matt lack

Oxiderade detaljer lyfter helheten

Genom att oxidera metaller så får man ett exklusivt och annorlunda intryck. Här oxiderar vi metallpastan efter applicering så får vi fram dessa underbara effekter.

Oxidering på en fondvägg passar alltid in

Oxiderade väggar i ett badrum är aldrig fel

Oxidering passar in till det mesta

Bläddra gärna i vår inspirationskatalog. Klicka på omslaget

Bläddra gärna i vår inspirationskatalog. Klicka på omslaget